Inspiratie 2

Een tijdje geleden heb ik zelf ook weer een training gevolgd. Aan het eind van de training spraken we met een groep mensen af om elkaar over een maand weer te zien. Onlangs was die bijeenkomst. Wat een inspiratie.

Het maakte me weer duidelijk hoe belangrijk het is om je te omringen met gelijkgestemde mensen. We zijn allemaal heel verschillend, met hele verschillende achtergronden, maar wat we gemeen hebben, is onze ‘mindset’: de manier waarop we tegen bepaalde zaken aankijken en wat we belangrijk vinden in het leven.

Ik heb weer mogen ervaren hoe inspirerend en stimulerend het is om met elkaar ervaringen en successen te delen. Het vieren van je succes is heel belangrijk. Te vaak ga ik daaraan voorbij op weg naar een volgend doel en resultaat.

Misschien nog wel inspirerender dan de avond zelf waren de dagen erna. Op de avond zelf hadden we elkaar het commiment gegeven een aantal acties op te pakken. De dagen erna werd ik overspoeld met mails wat iedereen gedaan had. Wat een creativiteit, inspiratie en passie spraken daaruit. Wat een motivatie en energie om zelf actie te ondernemen!

Dezelfde inspirerende energie en daadkracht ervaar ik in mijn eigen business. Door samen te werken met een businesspartner is het veel makkelijker om in de goede energie te blijven en focus te houden op die zaken die er echt toe doen. Het werkt enorm stimulerend om aan het eind van de dag een hele lijst van e-mails te mogen ontvangen van allerlei inspirerende acties die gedaan zijn.

Door wie laat jij je inspireren? Wie houdt jou scherp en gefocust? Wij lezen graag jouw ervaringen en reactie.

Eva Keblusek