Opleidingen

Movimente biedt verschillende opleidingen aan. Deze opleidingen zijn tot stand gekomen vanuit de ervaring van de beide hoofdtrainers. De opleidingen worden telkens vernieuwd en bijgesteld. De maatschappij staat niet stil, Movimente ook niet. Movimente heeft als insteek om goed te luisteren naar wat er leeft in de organisaties en bedrijven. Ze doet onderzoek en stemt zo blijvend af.

TeamleidersAcademie

Op de site van de teamleidersacademie.nl kunt u de meest recente activiteiten van Movimente vinden. De teamleidersacedemie is namelijk een initiatief van Movimente. Iedereen die te maken heeft met het middenmanagement of die zich als teamleider wil ontwikkelen kan daar alle informatie vinden die nodig is.

Denkwijzes in de Praktijk
Masterclass Effectief Samenwerken
Masterclass Timemanagement

Masterclass Effectief Vergaderen

 

Maatwerk

Movimente gaat voor echte verandering. Maatwerk is daarvoor een van de sleutelwoorden. Hoe beter de theorie en praktijk afgestemd zijn, hoe beter de inhoud beklijft en blijvende waarde heeft. De opleidingen hebben de lange termijn als insteek.

Movimente gaat graag met u in gesprek over de onderwerpen die in uw bedrijf of organisatie leven. De kernspecialiteit van Movimente zit in de interactie tussen mensen en het samenwerken van verschillende partijen.