De opleiding

Vandaag de dag vragen we veel van onszelf, heel veel. We willen alles uit het leven halen wat er in zit. Voor iedereen is dat anders. Het gaat veelal om het combineren van carrière, gezinsleven, reizen, genieten met vrienden en familie en het hebben van hobby’s.

We zijn soms zo druk dat we nauwelijks in de gaten hebben dat het leven ons door de vingers glipt. Met steeds meer grijze haren en een partner die een vreemde voor je wordt, hoor je je zoon zeggen dat hij je nooit ziet. Vertwijfeld vraag je je af: Is dit wat ik wil? Je denkt terug aan de cursus time management die er niet voor heeft kunnen zorgen dat er verandering is opgetreden. Herken je het bovenstaande? Kijk dan bij Meer info en kijk of de Masterclass Timemanagement voor jou van betekenis kan zijn.

 

Meer info

Inhoud:

We gaan de diepte in en kijken op een andere manier naar de kwestie tijd. Ter vergelijking het golfspel, waar het de bedoeling is dat de spelers een beetje snel door de baan gaan en binnen een bepaalde tijd een ronde hebben gelopen. Zij moeten dus aan timemanagement doen. In de praktijk van golf blijk je sneller te lopen als je minder slagen nodig hebt om de bal in het putje te krijgen. In situaties thuis en op het werk is dat net zo: als je zorgt dat je ‘slagen’ goed zijn, ben je sneller. Met andere woorden dat je de juiste dingen doet en dat je ze goed doet. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. In de Masterclass Timemanagement krijg je handvatten waarmee je ervoor kunt zorgen dat je ’slagen’ goed zijn.

Doelstelling:

Met een frisse blik naar je dagelijks leven kunnen kijken en keuzes maken. Na afloop van de masterclass heb je niet alleen zicht op wat er voor jou toe doet, maar heb je ook instrumenten in handen om je productiviteit hoog te houden ondanks de vele targets die je jezelf stelt. Tijd is geen issue meer, je houdt zelfs tijd over!

Onderwerpen:

  • prioriteiten stellen
  • verantwoordelijkheid en commitment
  • cirkel van invloed
  • tijdlekken
  • visie en focus
  • voor je prioriteiten opkomen
  • slimme systemen, zoals vastleggen, plannen, sparen

 

Datum & locatie

De Masterclass Timemanagement is een open training waarin mensen met een overvolle agenda die tijd tekort komen welkom zijn.

Movimente geeft de Masterclass Timemanagement ook In Company. Wilt u informatie, neem dan contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag.

 

Prijs

Investering: De kosten bedragen € 295,- pp excl btw. Inclusief lunch en netwerkborrel. Tijd: 9.30 – 16.00 met aansluitend een netwerkborrel met een hapje en een drankje.

Voor de prijsindicatie van Maatwerk – In Company kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag.